Zijn thuis workouts wat voor jou?

door Ruggengraat
De beste billen workout die je thuis kunt doen

Er zijn heel veel verschillende manieren om een uurtje intensief te sporten. Toch denken heel veel mensen nog steeds alleen aan de sportschool wanneer zij het woordje ‘sport’ horen. Wij begrijpen heel erg goed dat niet iedereen even enthousiast is over de sportschool, want het is helemaal niet gek als jij je niet zo comfortabel voelt in een sportschool. 

Zoals iedereen weet is sporten goed voor onze gezondheid en helpt het ons bij het behalen van verschillende doelen. Gelukkig zijn er ook andere manieren om te sporten, denk hierbij aan hardlopen of thuis workouts. 

De Ruggengraat thuis workouts:
Laten we even wat dieper ingaan op de Ruggengraat thuis workouts. In principe zijn dit makkelijke oefeningen die je thuis kunt toepassen zonder dat je hier sportattributen voor aan moet schaffen. Je hoeft niet naar de sportschool en je kan gewoon lekker thuis je ding doen zonder dat je het gevoel hebt dat iemand naar je kijkt. 

Voor de thuis workouts heb je in eerste instantie geen spullen nodig. Je kan al heel veel bereiken met je eigen lichaamsgewicht. De Ruggengraat thuis workouts zijn zo opgebouwd dat jij in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk rendement behaald. Het zijn vaak workouts van 40 a 50 minuten met een pittige intensiteit.

Wil je de intensiteit toch verhogen door middel van gewichten? Dat is altijd mooi meegenomen en tegenwoordig zijn dumbbells en kettlebells niet eens zo heel duur. Bij de Action ben je al voor €20,- klaar en kan je na een aantal weken de intensiteit weer verhogen door extra sets of herhalingen toe te voegen.

Nog een voordeel:
Nog een voordeel van de Ruggengraat thuis workouts is dat je er waarschijnlijk eerder/sneller tijd voor hebt. Als je naar de sportschool zou gaan, moet je hier toch weer tijd voor vrij maken. Je hoeft niet af te spreken met een vriend of vriendin om te gaan sporten en bent hier dus ook niet afhankelijk van. Je hebt daarnaast ook geen reistijd. Thuis kan je toch even sneller een half uurtje aan je lichaam werken. Doordat je dit vaker en sneller doet, boek je ook sneller resultaat!

Nog een paar kleine voordelen die je vast en zeker leuk vindt:
‘Tijd is geld’ doordat je geen reistijd hebt, geen benzinekosten hebt, geen rekening hoeft te houden met anderen én geen geld hoeft te betalen voor een abonnement ben je veel goedkoper uit! Dat is makkelijk geld verdienen 🙂

Nou kan je jezelf de vraag stellen: “Zijn thuis workouts wat voor mij?”
Waarschijnlijk wel! Je bent niet afhankelijk van het weer (bij hardlopen speelt deze factor wel een rol) en het is een heel goed middel om mee te beginnen. Vaak zit je bij een sportschool abonnement gelijk een jaar vast aan allerlei verplichten die je thuis niet hebt. Ben jij je thuis workouts helemaal zat en wil je graag naar een volgende stap toewerken, dan is de sportschool een goede keuze. Tot die tijd kun je prima thuis uit de voeten!

Weet je niet waar je moet beginnen met een thuis workout? Je kan ons altijd een berichtje sturen of beginnen met programma. Tijdens het intakegesprek met jouw coach vertel je wat jouw wensen zijn en dan krijg je verschillende op maat gemaakte thuis workouts. 

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk