Ruggengraat, het meest persoonlijke programma!

door Ruggengraat
Wat kun je bereiken met Ruggengraat?

Tegenwoordig zijn er heel veel online programma’s die claimen dat zij persoonlijk zijn, maar zodra jij begint aan het programma blijkt het helaas toch anders te zijn. Vaak zijn deze programma’s niet zo persoonlijk als dat zij beweren. 

Ruggengraat garandeert persoonlijk te zijn?
Maar nu hoor ik je al denken, ‘jullie (Ruggengraat) zijn toch ook een online programma en claimen ook persoonlijk te zijn?!’ Dat klopt inderdaad! Sterker nog, wij claimen zelfs het meest persoonlijke programma te zijn. Onze leden kenmerken ons als heel persoonlijk en dit proberen wij iedere dag na te streven en zelfs te verbeteren. 

Maar waarom? Waarom ervaren zoveel leden Ruggengraat als het meest persoonlijke programma? Dat ligt echt volledig aan onze aanpak! 

Aanpak van Ruggengraat:
In tegenstelling tot andere online coaching programma’s kijken wij niet naar jouw doel, maar echt naar jou als persoon! Wij willen jou beter leren kennen en een goede indruk hebben van jouw manier van leven. 

Stel nou dat jij wil afvallen en jij schakelt Ruggengraat in, dan kan het zomaar zo zijn dat een vriend of vriendin met hetzelfde doel zich ook wil aanmelden. Voor jullie beide kunnen wij duizenden verschillende aanpakken hanteren, maar wat is nou de beste aanpak?

Ieder mens is anders en daarom is ieder plan ook anders. Het zou heel makkelijk zijn om jou en jouw vriend/vriendin met hetzelfde doel hetzelfde plan voor te schotelen, maar zo werken wij niet!

Samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale aanpak voor jou als individu. Wij kijken naar jouw leefpatroon en zoomen in op bepaalde situaties. Op basis van de informatie die jij doorgeeft tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met het opstellen van een voedings- en trainingsschema. Daarnaast is het heel belangrijk om te weten dat het plan altijd geoptimaliseerd wordt op basis van jouw wensen en behoeften zodat jij doet wat werkt voor jou!

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk