Zoete aardappel pizzaatjes carpaccio

door Ruggengraat
Zoete aardappel pizzaatjes

Wat een heerlijke traktatie is dit! De zoete aardappel pizzaatjes met carpaccio zijn echt super makkelijk te maken. Het mooie van dit recept is dat je er maar heel weinig ingrediënten voor nodig hebt.
De topping met carpaccio maakt dit recept echt helemaal af. Dit is de ideale traktatie wanneer je aan je doelen wilt werken. Met nog geen 100 kcal per zoete aardappel pizza kun je hier zonder zorgen van genieten!

Met wie ga jij dit recept proberen?

Zoete aardappel pizzaatjes
Wat een heerlijke traktatie is dit! De zoete aardappel pizzaatjes met carpaccio zijn echt super makkelijk te maken. Het mooie van dit recept is dat je er maar heel weinig… Recepten Zoete aardappel pizzaatjes carpaccio European Printen
Porties: 5 pizza's
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

1 zoete aardappel
2 el pesto
3 plakjes carpaccio
Handje parmezaanse kaas
1 el pijnboompitten
Handje rucola

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden en snijd ondertussen de zoete aardappel in plakken van 1 cm. Smeer de plakken in met de pesto en strooi de helft van de kaas en de pijnboompitten erover. Bak de pizza's 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en verdeel de carpaccio erover en tot slot nog wat parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola. Eetsmakelijk en geniet van de zoete aardappel pizzaatjes!

Notities

Voedingswaarde voor 5 kleine pizzaatjes: Calorieën: 472 Koolhydraten: 44 gram Vetten: 18 gram Eiwitten: 34 gram

Dit vind je misschien ook leuk