KITKAT surprise recept

door Ruggengraat
KITKAT surprise recept

Dit recept is ideaal voor de feestdagen. Zoals de naam al doet vermoeden doet het Kitkat surprise recept het goed op ieder feestje.

Pas wel op! Uit het Kitkat surprise recept haal je maar liefst 16 porties. Zorg ervoor dat de cake pas uit de koelkast getoverd wordt als de gasten er zijn. Anders is de kans veel te groot dat jij jezelf vergrijpt aan dit heerlijke recept.

Tip: Wil jij eens flink uitpakken? Dan kun je er ook voor kiezen om witte Kitkats te verwerken in dit recept! Het wordt dan een witte chocolade Kitkat cheesecake

KITKAT surprise recept
Dit recept is ideaal voor de feestdagen. Zoals de naam al doet vermoeden doet het Kitkat surprise recept het goed op ieder feestje. Pas wel op! Uit het Kitkat surprise… Recepten KITKAT surprise recept European Printen
Porties: 16 porties
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

200 gram digestive koekjes (volkoren)
100 gram ongezouten boter (gesmolten)
400 gram Philadelphia roomkaas (op kamertemperatuur)
100 gram basterdsuiker
1 theelepel vanille-extract
2 eieren
130 gram Griekse stijl yoghurt
8 x 45g Nestlé Kitkat chocolade repen
(niet opgenomen in de calorieën ) Gesmolten donkere chocolade, om te serveren

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 160 C ventilator stand. Vet een vierkante taartpan van 20 cm in en bedek met bakpapier. Zorg ervoor dat het bakpapier over de randen hangt.

Stap 2
Blend de koekjes in een keukenmachine tot ze fijn zijn gemalen. Voeg boter toe en blend weer tot alles goed gemengd is. Breng het geheel over naar de voorbereide pan. Gebruik een glas met een rechte rand om het mengsel uit te spreiden en druk het mengsel stevig over de basis. Plaats 30 minuten in de koelkast om te koelen.

Stap 3
Gebruik een elektrische mixer om roomkaas, suiker en vanille in een kom te kloppen gedurende 2-3 minuten tot een gladde massa. Voeg de eieren toe, 1 per keer, goed kloppen na het toevoegen van elk ei. Voeg yoghurt toe en klop tot alles goed gemengd is.

Stap 4
Bedek de koekjesbodem met Kitkat. Giet het mengsel van cheesecake over de kitkats en strijk alles glad met de onderkant van een lepel. Bak gedurende 35 minuten. Zet de oven uit en laat de cheesecake 1 uur afkoelen in de oven. Koel de Kitkat cheesecake 's nachts in de koelkast.

Stap 5
Verwijder de cheesecake uit de pan en snijd in vierkantjes. Verdeel de resterende Kitkat blokjes over de cheesecake en geniet van jouw Kitkat surprise recept!

Notities

Voedingswaarde voor 1 portie Calorieën: 305 kcal Koolhydraten: 30 gram Eiwitten: 8,2 gram Vetten: 17 gra

Dit vind je misschien ook leuk