High protein vanille ijskoffie

door Ruggengraat
High protein vanille ijskoffie

Ben jij ook zo’n koffieliefhebber? Wij kunnen niet zonder! Een heerlijk bakje koffie in de ochtend, middag of avond, het kan allemaal! Wil je nou een keer een heerlijke ijskoffie in elkaar knutselen en gelijk een flinke portie eiwitten binnenkrijgen, dan is deze ijskoffie echt iets voor jou! Probeer het eens en laat ons weten hoe die smaakt.

TIP: Wist je dat een bakje koffie een super goede pre workout is? Met deze koffie denk je ook gelijk aan je herstel door het hoge eiwitgehalte.

High protein vanille ijskoffie
Ben jij ook zo’n koffieliefhebber? Wij kunnen niet zonder! Een heerlijk bakje koffie in de ochtend, middag of avond, het kan allemaal! Wil je nou een keer een heerlijke ijskoffie… Recepten High protein vanille ijskoffie European Printen
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

  • 200 milliliter vers gezette koffie  
  • 100 ml ongezoete amandelmelk 
  • Snufje kaneel 
  • Snufje tijm
  • Halve scoop whey protein (15 gram)
  • Stevia of zoetstof (vloeibare)

Bereidingswijze

Zet wat verse koffie met gemalen koffiebonen of als je echt een luie donder bent kan je ook oploskoffie gebruiken 😉 Voeg wat blokjes ijs in een blender en voeg hier 100 milliliter amandelmelk of halfvolle melk aan toe. Voeg daar een beetje kaneel en tijm aan toe met wat zoetstof naar smaak. Giet hier vervolgens koffie naar sterkte aan toe. Voeg als laatste een half schepje vanille proteïne(eiwit)poeder toe en blenden maar.

Daar is je ijskoffie:) Makkelijk, snel en super lekker!

 

Notities

Voedingswaarde voor recept: Calorieën: 74 Koolhydraten: 1 gram Eiwitten: 13 gram Vetten: 2 gram

 

Dit vind je misschien ook leuk