Griekse Tosti!

door Ruggengraat
Griekse Tosti

Dat we bij Ruggengraat gek zijn op tosti’s, dat is inmiddels wel duidelijk. Degene die nog steeds denkt dat een tosti een caloriebom is, moet echt vaker onze artikelen bekijken. Dat is natuurlijk complete onzin! Net zoals de mensen die nog steeds denken dat koolhydraten dé dikmakers zijn. Maar dat terzijde, vandaag hebben we weer een heerlijk tosti recept op het menu staan: De Griekse Tosti! 

De Griekse Tosti is een heerlijke variant en voor dit recept gebruiken we feta kaas i.p.v. normale kaas. We beleggen de tosti ook met avocado, paprika en uitjes. Dit is dus een rijk belegde tosti, maar dat zie je niet terug in de calorieën! Dit is een perfecte lunch en het verzadigt enorm. 

Wat wil je nog meer?

Griekse Tosti
Dat we bij Ruggengraat gek zijn op tosti’s, dat is inmiddels wel duidelijk. Degene die nog steeds denkt dat een tosti een caloriebom is, moet echt vaker onze artikelen bekijken.… Recepten Griekse Tosti! European Printen
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

  • 2 sneetjes brood
  • 4 plakjes kipfilet
  • 25 gram avocado
  • 28 gram feta kaas
  • Paprika
  • uitjes

Bereidingswijze

Een tosti maken is niet zo heel erg moeilijk. Je pakt heel simpel 2 sneetjes brood en je belegt deze met de plakjes kipfilet, avocado, de feta en klein beetje paprika en uitjes. Je legt de Griekse tosti onder een tosti-ijzer, eventjes wachten en dan is je Griekse tosti klaar. Tijd om te smullen!

Super lekker!

 

Notities

Voedingswaarden: Koolhydraten: 32 gram Vetten: 14 gram Eiwitten: 18 gram Totaal: 328 kcal

Dit vind je misschien ook leuk