Gevulde broodjes met ei en groenten

door Ruggengraat
Gevulde broodjes

Vinden jullie een broodje met een eitje ook zo lekker? Hol eens je broodje uit en vul het broodje met ei: net zo lekker, maar veel leuker! De gevulde broodjes met ei maken we graag in het weekend, maar je kunt het uiteraard ook gewoon doordeweeks nemen. Een speciaal ontbijtje dat helemaal niet zo moeilijk is om te maken. In het filmpje is te zien hoe makkelijk je deze lekkere gevulde broodjes met ei maakt.

Variatietip: Voeg zalm of ontbijtspek toe, of varieer met verschillende soorten groenten.

Gevulde broodjes
Vinden jullie een broodje met een eitje ook zo lekker? Hol eens je broodje uit en vul het broodje met ei: net zo lekker, maar veel leuker! De gevulde broodjes… Recepten Gevulde broodjes met ei en groenten European Printen
Porties: 3 broodjes
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

Wat heb je nodig (voor 3 broodjes)?

  • 3 kleine afbakbroodjes
  • 2 eieren Handje
  • groente naar keuze
  • 10 gr geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden. Snijd een ronde opening aan de bovenkant van het broodje en hol het broodje uit, zorg dat het broodje niet kapot gaat. Herhaal dit met alle gevulde broodjes met ei. Doe 2 eieren in een schaaltje en klop het ei los. Voeg de groente bij het ei en vul de broodjes met het ei-mengsel. Strooi de geraspte kaas over de gevulde broodjes met ei en bak de gevulde broodjes met ei zo’n 20 minuten. Controleer of het ei gestold is!

Notities

Voedingswaarden: Koolhydraten: 22 gram Vetten: 5 gram Eiwitten: 9 gram Totaal: 169 kcal per broodje

Dit vind je misschien ook leuk