De frisse Limoen Avocado Cheesecake

door Ruggengraat
De frisse Limoen Avocado Cheesecake

Het heeft weer even geduurd, maar we zijn weer terug met een heeeeeeerlijk cheesecake recept! Vandaag staat de frisse Limoen Avocado Cheesecake op het menu. De bodem is lekker krokant en de romige en frisse vulling zorgt voor een smaakexplosie waar je ‘U’ tegen zegt! De Limoen Avocado Cheesecake is makkelijk te maken en bevat 300 kcal per stukje, een prima alternatief dus. 

Laat ons even weten wat je van de Limoen Avocado Cheesecake vond! Bij ons op kantoor was die binnen no-time op:)

De frisse Limoen Avocado Cheesecake
Het heeft weer even geduurd, maar we zijn weer terug met een heeeeeeerlijk cheesecake recept! Vandaag staat de frisse Limoen Avocado Cheesecake op het menu. De bodem is lekker krokant… Recepten De frisse Limoen Avocado Cheesecake European Printen
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

Ingrediënten:

400 gram Philadelphia light
500 gram Griekse yoghurt 0% vet
2 avocado’s
100 gram zoetstof (Natrena vloeibaar)
3 limoenen
200 gram Maria biscuitjes
50 gram boter gesmolten

 

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Stap 1: De bodem
Maal de koekjes fijn met een keukenmachine en voeg de gesmolten boter toe. Leg een stukje bakpapier op de bodem van de springvorm en leg hier de ring op en klik vast. Knip het resterende papier er omheen af. Verdeel het koekmengsel over de bodem en druk aan met een bolle kant van een lepel. Zet de vorm in de koelkast.

Stap 2: De vulling
Mix de Philadelphia light, de Griekse yoghurt met zoetstof in een kom. Voeg de avocado’s toe en mix deze er doorheen. Rasp 2 limoenen en voeg ze samen met het sap van de limoenen toe aan het mengsel.

Stap 3: Finishing touch
Giet het mengsel op de koekjesbodem en strijk het glad. Zet de Limoen Avocado Cheesecake voor 12 uur in de koelkast. Garneer op het einde de Limoen Avocado Cheesecake met de laatste limoen. 

De Limoen Avocado Cheesecake kan je voor maximaal 3 dagen bewaren!

 

Notities

Voedingswaarde Per 1/8ste punt Totaal: 300 calorieën Koolhydraten: 31 gram Vetten: 15 gram Eiwitten: 10 gram

 

Dit vind je misschien ook leuk