Strakker dan ooit aan het kerstdiner verschijnen

door Ruggengraat
Strakker dan ooit aan het kerstdiner verschijnen

De twijfel om tijdens de decembermaand aan jouw fitnessdoelen te werken begrijpen wij heel goed! Want ja, genieten en aan jouw doelen werken dat gaat toch helemaal niet samen?

Wij proberen al jaren het tegendeel te bewijzen én met succes. Waarom zou je namelijk wachten als je de hele maand december de beschikking hebt over een coach die over jouw schouder meekijkt? Mocht je een klein slippertje maken of even niet meer weten wat je moet doen, dan kun je altijd een berichtje sturen. 

Samen met jouw coach kun je kijken hoe je bijvoorbeeld alle kerstdiners laat passen binnen jouw voedingsschema ZONDER dat je hiervoor dingen hoeft te laten!

Waarom zou je wachten tot begin januari als je deze hele maand de schade kan beperken en daarbij al een goede stap kunt maken richting jouw persoonlijke doelen. Hoe eerder je fit bent, hoe beter toch? 

Dit zijn allemaal vragen die wij de afgelopen weken stellen aan leden die graag in januari willen beginnen. Je ziet toch dat mensen beginnen te twijfelen en uiteindelijk besluiten om toch in december te beginnen. Het ‘perfecte’ moment om te starten bestaat namelijk niet! Hoe je het juiste moment voor jezelf bepaalt lees je hier. 

Geniet!
Natuurlijk wil je lekker genieten van al het heerlijke eten tijdens de decembermaand met een paar drankjes, maar voor veel mensen is het behoorlijk lastig om een fitte lifestyle te combineren met sociale gelegenheden. Geloof ons, te streng zijn voor jezelf werkt niet!

Uiteraard moet je rekening houden met jouw voedingspatroon om de beoogde doelen te behalen, maar dit mag nooit ten koste gaan van het genieten! Flexibiliteit en balans staan hierin centraal. En wanneer kun je dit nou beter oefenen dan in de decembermaand?

Als jij aankomende maand weet te genieten van alle gezelligheid, liefde en natuurlijk al het eten én daarnaast weet jij aan jouw doelen te werken, dan ben je echt heel goed op weg om een mooie balans voor jezelf te ontwikkelen. 

Wanneer start jij?
Door de massale aanvraag voor de groep van begin januari vonden wij het wel handig om jullie over de streep te trekken en te overtuigen dat december de ideale maand is om te beginnen! Daarnaast gaan de aanmeldingen voor beide groepen erg hard, wacht dus niet te lang 🙂

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk