Dit jaar ben je klaar voor de zomer met Ruggengraat!

door Ruggengraat
zomer

Dit jaar gaan we jou klaarstomen voor de zomer! Hoe gaan we dat doen? Door middel van de Ruggengraat Methode. ‘’Kan ik echt in drie maanden klaar zijn voor de zomer?’’, deze vraag krijgen we heel vaak. Het antwoord: zeker weten!

De Ruggengraat methode:

Wat is de succesfactor van Ruggengraat waardoor onze leden een fantastisch resultaat behalen? Wij noemen het de Ruggengraat methode, want er is geen programma die het doet zoals wij het doen. En daar zijn wij heel trots op!

We hebben de afgelopen jaren heel hard gewerkt met alle coaches om het programma ijzersterk te maken en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Maar wat houdt deze methode dan in?

We coachen de leden echt op het leren en vinden van de juiste balans. Resultaat behalen en genieten gaat zeker samen, alleen je moet weten hoe. Er zijn meerdere strategieën om jouw doelen te behalen en we weten precies welke het beste bij JOU past. Iedere dag begeleidt jouw coach jou en stuurt je waar nodig de juiste kant op. Echt alles is volledig afgestemd op jou en jouw unieke situatie!

Vroeg of laat zal je een slippertje maken en dat is helemaal niet erg! We zijn hierop voorbereid en weten precies hoe we jou moeten coachen zodat je niet de bekende ‘Ik heb het al verpest’ gedachte ontwikkelt. Wil je hier meer over weten, klik dan hier!

Resultaat behalen is één, maar het is ook nog belangrijker om te leren hoe je flexibel kan zijn binnen jouw voedingspatroon ZONDER dat dit ten koste gaat van jouw resultaat. Als je dit principe een beetje door hebt weet je jouw resultaat te behouden en wellicht verder uit te werken.

Het voedingsschema

Het voedingsschema is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het programma. Hier wordt exact gekeken naar hoe jouw huidige voedingspatroon eruit ziet. Wat zijn jouw valkuilen, wat gaat goed, wat gaat minder goed, wat vind je lekker, wat vind je niet lekker, hoe vaak eet je op een dag, hoe ga je om met lekkernijen zoals koek en chocola, hoe ga je om met etentjes, feestjes en andere sociale gelegenheden etc. Werkelijk alles wordt zo goed en helder mogelijk in kaart gebracht om een voedingsschema op te stellen dat helemaal past bij jou en jouw leefpatroon!

Je kunt dus een voedingsschema verwachten met producten die je ook echt lekker vindt. Op die manier is het heel makkelijk vol te houden en heb je NOOIT het idee dat je aan het diëten bent. Want dat is misschien wel één van de grootste misverstanden, Ruggengraat is GEEN dieet!

Thuis trainen of in de sportschool?

Het Ruggengraat programma is volledig afgestemd op jouw situatie. Dit is tevens ook het antwoord op de vraag: moet ik naar de sportschool of kan ik ook een thuis workout doen? Dit hangt volledig af van wat je prettig vindt!

Wil je liever een thuis workout doen, dan kan jouw coach een effectieve thuis workout maken waarmee je jouw doelen gaat behalen. Wil je toch liever naar de sportschool, dan maakt jouw coach een workout voor in de gym. Een combinatie kan uiteraard ook. Alles is mogelijk!

Vind je het sporten toch een te grote drempel? Dat begrijpen we en ook daar gaan we jou bij helpen. We beginnen vanuit een comfortabele basis en integreren het bewegen pas op een later moment in het programma.

Wat kun je van jouw coach verwachten?

In drie maanden tijd bouw je echt een band op met jouw coach! We begrijpen heel erg goed dat er constant verschillende factoren spelen, denk hierbij aan verleidingen, emoties etc, die het jou moeilijk maken om je vast te houden aan het plan. Juist in de situaties dat het even tegenzit en niet gaat zoals je dat wil, is het lekker om een coach te hebben die jou er doorheen sleept! De coaches van Ruggengraat weten als geen ander hoe zij jou door moeilijke situaties kunnen leiden zodat je de meest voorkomende valkuilen kan omzeilen.

Daarnaast kun je dagelijks, (ja echt waar! Iedere dag weer), je ei kwijt bij je coach. Heb je even een k*t dag en heb je écht geen zin om te trainen, geef dit dan even aan bij jouw coach. Jouw coach zal het plan dan zo optimaliseren dat er niks aan de hand is. Daarnaast kun je uiteraard altijd je verhaal kwijt als je hier behoefte aan hebt! Heb je het even zwaar en wil je jouw ei kwijt aan iemand die niks met de situatie te maken heeft, stuur jouw coach een appje 😉 De coaching gaat verder dan alleen het Ruggengraat programma!

Ruggengraat is jouw eindstation, dat beloven wij! Wij nemen de tijd voor je en geven je de aandacht die je nodig hebt. Na drie maanden Ruggengraat heb jij ein-de-lijk de manier gevonden die werkt voor jou!

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor:

Dit vind je misschien ook leuk