Investeer in jezelf en niet in een sportschool!

door Ruggengraat

INVESTEER IN JEZELF EN NIET IN EEN SPORTSCHOOL

Heb jij jouw nieuwe goede voornemens al genoteerd? Begin januari is voor veel mensen hét moment om het anders aan te pakken. 1 januari betekent stoppen met roken, meer sporten, gezonder leven en vooral beter eten.

Allemaal hele goede en mooie voornemens, maar niks is concreet waardoor je voor 1 februari geneigd bent om de handdoek in de ring te gooien en alle goede voornemens te parkeren voor het jaar daarop.

Heel erg zonde, want het hoeft niet zo lastig te zijn!

Dat jij van plan bent om het in 2019 anders aan te pakken is super goed, maar wees wel realistisch en stel realistische doelen.

IS SPORTEN NOODZAKELIJK OM AF TE VALLEN?!

Super veel mensen denken nog steeds dat de sportschool de sleutel tot succes is. Voor sommige mensen klinkt dit misschien als muziek in de oren, maar je hebt GEEN sportschool nodig om af te vallen!

Eén uurtje per dag actief bezig zijn is al genoeg. Hoe jij dit indeelt hangt af van wat jij prettig vindt.

Het allerbelangrijkste is en blijft jouw voedingspatroon. Zolang jij structureel te veel eet, zul je niet het gewenste resultaat zien. Zo simpel is het.

Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van de Ruggengraat home workouts.

IK HEB GEEN TIJD

Heb je echt geen tijd of wil je geen tijd maken? Het is heel begrijpelijk dat jij jouw drukke leven de schuld geeft om niet te gaan sporten als jij dat toch niet leuk vindt.

Maar hoe zit het met al dat online geneuzel dan? Facebook, Instagram, Snapchat en ga zo maar door. Gemiddeld besteed jij meer dan twee uur aan sociale media. Halveer dit en je hebt meer dan genoeg tijd om elke dag minimaal een uurtje actief bezig te zijn.

WIJ KIJKEN NAAR JOU ALS PERSOON

Nogmaals, investeer in jezelf en weet wat jij moet doen om slechte gewoontes aan te pakken. Wij helpen jou hier graag bij! Samen gaan wij kijken naar opties die jij leuk vindt zodat je het ook makkelijk vol kunt houden. Resultaat behalen is namelijk één ding, maar het resultaat behouden is een heel ander verhaal.

In slechts drie maanden tijd leren wij jou alles wat nodig is om jouw doelen te behalen én te behouden! Ga voor een blijvend resultaat en investeer in jezelf zodat je voor de rest van je leven weet wat werkt voor jou.

Dit vind je misschien ook leuk