DE ERVARINGEN VAN ONZE LEDEN

door Ruggengraat
Ruggengraat resultaten

Ben je benieuwd naar wat je te wachten staat als je met Ruggengraat start? Dat begrijpen we!

Misschien twijfel je op dit moment wel heel erg en heb je totaal geen idee hoe het traject voor jou gaat verlopen. Ook dat begrijpen we en daarom willen we je graag een beter beeld geven.

Hieronder vind je een kleine greep uit de ervaringen van onze leden.

10,7 KG AFGEVALLEN IN 12 WEKEN!

Ik had altijd een beetje schijt aan hoe ik eruit zag. Tot ik op vakantie voor de spiegel stond en leek alsof ik 4 maanden zwanger was besefte ik dat ik totaal niet gelukkig was met mijn eigen lichaam. Ik vroeg advies aan een oud klasgenoot en zij raadde mij direct Ruggengraat aan omdat zij al met behulp van Ruggengraat 15 kilo was afgevallen.

Ook ik kan het aan IEDEREEN aanraden! Afvallen of niet, dit fitte en fijne gevoel verdient iedereen. Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen met afvallen. Juist door Ruggengraat heb ik geleerd dat 80% van je afvalproces aan voeding ligt en hoe je dit het beste in kunt delen zodat je kunt genieten en resultaat behaald!

Ik woog 64.5 en nu 60.5 en ben daarnaast 9 cm rondom mijn buik kwijt.

Wat fijn is van het programma is dat je alles mag eten zolang je calorie-inname wekelijks in balans is. Het is prima om dagelijks een stuk chocola te eten zonder je schuldig te voelen of bang te zijn dat het meteen wordt opgeslagen als vet. Ik ben nu dankzij mijn coach veel bewuster van mijn caloriebehoefte. Wat ik fijn vond van de coaching is dat je dagelijks je coach mag contacten en je ook heel snel antwoord krijgt.

Ik zou Ruggengraat aan iedereen aanraden, 100%!

Nog niet helemaal overtuigd en wil je graag meer lezen over het Ruggengraat programma?

Dit vind je misschien ook leuk