De angst voor koolhydraten is nergens voor nodig!

door Ruggengraat
De angst voor koolhydraten is nergens voor nodig!

Koolhydraten, je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn veel mensen die beweren dat koolhydraten ‘slecht’ zijn en dat je daardoor aankomt. We vinden het onwijs jammer en onterecht dat koolhydraten in een kwaad daglicht staan. Nadat je dit hebt gelezen kun je met een gerust hart koolhydraten eten. 

Lekker makkelijk!
Lekker makkelijk hoor, vertellen dat je beter geen koolhydraten kunt eten omdat je daardoor aankomt. Tuurlijk val je af als je abrupt stopt met het eten van koolhydraten, maar dat komt NIET doordat koolhydraten slecht zijn.

Wanneer je alle vormen van koolhydraten schrapt uit je voedingspatroon, ga je ineens ver onder je behoefte eten. Hierdoor zit je direct in een negatieve energiebalans. Maar zeg nou eens eerlijk. Wat ga je doen als je weer een keertje een boterham wil eten? Of beter gezegd, ga je deze aanpak de rest van je leven vast kunnen houden?

Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk NEE. Zodra je jouw oude en vaak minder goede eetpatroon weer oppakt vliegen de kilo’s er weer aan en is alles voor niets geweest. 

We love carbs!
Heel veel mensen houden van koolhydraten en daar is helemaal niks mis mee! Een boterham, cracker, havermout, aardappelen, pasta, koekje, chocola of chips moet gewoon kunnen.

Waarom zou je deze producten vermijden? Je kunt beter leren hoe je ermee om moet gaan, want ook met koolhydraten binnen jouw voedingspatroon kun je een fantastisch resultaat behalen! 

Probeer een manier te vinden die werkt voor jou! Het schrappen van koolhydraten gaat niet werken als je daar gek op bent. Ga op zoek naar een mooie balans die je de rest van je leven meeneemt. 

Koolhydraten eten voor het beste resultaat!
Onze aanpak is anders en al onze leden kunnen dat beamen. We houden zelf ook van koolhydraten en daarom weten wij als geen ander hoe je dit kunt verwerken binnen een uitgebalanceerd voedingspatroon. 

Voordat je met het Ruggengraat programma begint beloven we jou dat je gewoon koolhydraten kunt eten én een fantastisch resultaat gaat behalen! Dankzij de persoonlijke aandacht en het op maat gemaakte voedingsschema ga je zeker nog genieten van lekkernijen en werk je gestructureerd en doelgericht naar jouw eindresultaat. 

Ben je gek op brood? Dan leren we jou hoe je hiermee om kunt gaan.
Wil je graag havermout als ontbijt? Prima, dan leren we jou hoe je dit het beste kan verwerken!
Houd je van een chocolaatje? We laten je precies zien hoe dit in jouw schema past!

We zijn echt van mening dat koolhydraten zorgen voor het beste resultaat. We houden je niet voor de gek. De energiebalans is leidend. Als jij in een calorietekort zit dan zal je resultaat behalen, ook als jij koolhydraten eet. 

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk