5 Redenen waarom jij nog NIET start met Ruggengraat

door Ruggengraat
Ruggengraat

We horen het nu bijna iedere dag: ‘‘Ik wil wel starten maar ik twijfel nog een beetje’’. Dit begrijpen we volkomen! Je staat ten slotte wel op het punt om een programma van 3 of 6 maanden aan te schaffen terwijl je over bepaalde zaken twijfelt. We willen graag alle twijfels bij je wegnemen omdat we ervan overtuigd zijn dat we jou kunnen helpen!

Je hebt misschien al talloze diëten en programma’s geprobeerd, maar niks leidt tot een blijvend resultaat. Uiteindelijk is dit enorm zonde van je tijd én geld. We willen jou bewijzen dat je met behulp van de Ruggengraat methode een blijvend resultaat behaald. Ons programma is namelijk zo ingericht dat je na 3 of 6 maanden precies weet wat je moet doen om jouw resultaat te behouden of zelf eventueel verder uit te werken.

Geef ons de kans om jou te overtuigen dat Ruggengraat jouw eindstation is! Hieronder vind je 5 redenen waarom je waarschijnlijk nog niet gestart bent. Herkenbaar?

1) ‘’Dit is niet het juiste moment waardoor het mij toch niet gaat lukken!’’

Dit is voor heel veel mensen de reden waarom ze nog niet gestart zijn met het Ruggengraat programma. Laten we voorop stellen dat het NOOIT het juiste moment is. Verleidingen en sociale gelegenheden zullen er altijd zijn. Hoe moeilijk de situatie ook is, we vinden altijd een oplossing!

Daarnaast gaat het je in iedere situatie zeker WEL lukken als het voedingsschema volledig is afgestemd op jouw unieke situatie en je iedere dag een coach tot je beschikking hebt die over jouw schouder mee kan kijken of alles nog goed gaat.

Stel nou dat je een spontaan etentje buiten de deur hebt, dan kun je makkelijk een foto sturen van je maaltijden (of van de menukaart) en samen zorgen jullie ervoor dat je kan genieten én het resultaat behaald dat je voor ogen hebt!

We begrijpen het wel dat je denkt: ‘’Het is nu echt niet het juiste moment omdat ik zoveel etentjes, uitjes en feestjes gepland heb’’. Maar gaat dit veranderen in de toekomst? Gaat er een periode komen dat je geen sociale gelegenheden hebt? Nee toch? Je zal altijd wel een etentje of een verjaardag hebben of een gezellig avondje stappen. Dit zijn allemaal terugkerende sociale gelegenheden.

Stel jezelf eens voor dat je resultaat behaald en ook nog eens weet hoe je zelf alle gelegenheden kan aanpakken na de 3 maanden. Dan kunnen we je echt garanderen dat je het resultaat gaat behouden!

We maken alles volledig op maat en kunnen het plan altijd aanpassen naar jouw wensen en behoeften.
Met Ruggengraat gaat het je echt lukken!

2) ‘’Ik heb alles al geprobeerd maar het werkt toch niet.’’

Je hebt al talloze diëten en programma’s geprobeerd maar niks werkt. Je valt constant terug in je oude gewoontes en voor je het weet vliegen de kilo’s er weer aan. Hoe komt dit nou?
Dit is eigenlijk heel erg simpel. De meeste diëten houden simpelweg geen rekening met jouw unieke situatie.
Je krijgt een voedingsschema (wat niet helemaal bij je past).
Je hebt niet dagelijks een coach tot je beschikking (wanneer je vragen hebt).
Na het dieet weet je nog steeds niet hoe je met je valkuilen (bijv. in de avond snacken) om kan gaan.
En het belangrijkste, je hebt geen idee wat er gebeurt in jouw lichaam.

Tuurlijk werkt dit niet! Een voedingsschema dat niet bij je past houd je maar voor ongeveer 6 weken vol en daarna nemen de verleidingen de overhand. Maar stel jezelf eens voor dat je een voedingsschema krijgt dat WEL volledig bij je past en waarbij je elke avond iets lekkers kunt eten zodat die verleidingen niet meer opspelen. Dan ben je bezig met het ontwikkelen van een prachtige balans die je de rest van je leven meeneemt.

We pakken samen met jou alle valkuilen aan en geven je handige trucs en tips zodat je de valkuilen kunt omzeilen.

3) ‘’Het is te duur!’’

Sorry, hier kunnen we helaas niet veel aan veranderen. Maar is het Ruggengraat programma ook echt zo duur? Een gemiddeld dieet kost zo’n €300,- euro voor een voedingsschema en 1 consult per week. Terwijl je bij Ruggengraat echt elke dag een coach tot je beschikking hebt en een voedingsschema krijgt dat volledig aansluit op jouw leefpatroon. Zelfs wanneer je veel sociale gelegenheden hebt houden we hier rekening mee.

Of een personal trainer. Een personal trainer kost gemiddeld €50,- per UUR. Dit betekent dat je ongeveer 4 uurtjes kan sporten met een personal trainer en dan heb je geen idee wat je moet eten en hoe je een voedingspatroon creëert dat volledig bij jou past.

Als je het zo bekijkt dan krijg je veel meer voor veel minder. Maar laten we de prijs even buiten beschouwing laten. Eigenlijk is dit een kleine investering waar je de rest van je leven zoveel profijt van hebt. Je leert namelijk in 3 maanden wat werkt voor jou en die kennis neem je de rest van je leven mee.

Dus stel jezelf eens de vraag: ‘‘Is Ruggengraat ook duur als ik daarna geen dieet meer hoef te volgen en kan genieten van een strak lichaam met een voedingspatroon waar ik de rest van mijn leven profijt van heb?’’ Dan valt het ineens onwijs mee, toch?!

4) ‘’Dan moet ik zeker apart voor mezelf koken en allerlei gekke shakes drinken!’’

Nee, je hoeft niet apart voor jezelf te koken. Je kunt gewoon mee-eten met je vriend, vriendin of het gezin. Je gaat het namelijk moeilijk volhouden als je iedere dag voor jezelf moet koken en daarnaast ook nog een gezin moet onderhouden.

Doordat we tijdens het intakegesprek alles bespreken omtrent jouw situatie, kunnen we een plan maken dat bij jou past zodat je het ook kunt volhouden.

Shakes? Nope, ook niet nodig. We focussen ons echt op normale voeding en shakes zijn altijd optioneel. Vind je het fijn om een shake per dag te nemen, dan verwerken we dat gewoon in het schema, maar het is zeker niet noodzakelijk! Als je lekker je broodjes tijdens de lunch wil dan is dat prima. Wil jij je kwark, yoghurt of havermout als ontbijt? Het kan allemaal. Je hoeft in ieder geval geen gekke producten in huis te halen om het Ruggengraat programma te volgen.

5) ‘’Zijn de resultaat foto’s wel echt? Ik vertrouw het niet helemaal.’’

Soms staan we ook versteld van de resultaten die onze leden behalen. 7 kg in 7 weken, 12 kg in 3 maanden of zelfs 15 – 18 kg in 3 maanden. Dat is toch bizar? We snappen dat daar twijfels over bestaan, maar we zullen NOOIT een onrealistisch beeld schetsen over de progressie van onze leden. Bedenk ook dat die resultaten behaald worden door leden die elke dag alles geven om hun doel te behalen. We kunnen daar alleen maar super trots op zijn!

Alles is mogelijk en we zijn er voor ieder gewenst doel. Uiteindelijk is het wel zo dat JIJ alles uit moet voeren. Doe je dit, dan behaal je gegarandeerd een fantastisch resultaat! Sommige leden verliezen maar 4 of 5 kilo in 12 weken tijd, maar toch maakt dit een wereld van verschil. Het getalletje op de weegschaal zegt namelijk lang niet alles.

Zo, dit zijn de 5 meest voorkomende redenen waarom mensen niet willen starten met het Ruggengraat programma. We hopen dat we veel twijfels hebben weggenomen en dat je vol goede moed aan het Ruggengraat programma wil beginnen 🙂

Dit vind je misschien ook leuk