Jouw eiwit toetje voor in de avond!

door Ruggengraat
eiwit toetje

Vandaag hebben we een eiwit toetje voor jullie! Qua calorieën valt het reuze mee maar na het eten van dit eiwit toetje zit je zo bomvol zodat snacken geen optie meer is. Zeg maar dag dag tegen snoepen in de avond! Met dit eiwit toetje geniet je van een heerlijk toetje en krijg je ook nog eens je eiwitten binnen. Een aanrader dus!

Ben je gek op chocola? Check
Ben je gek op pindakaas? Check
Dan is dit echt iets voor jou!

eiwit toetje
Vandaag hebben we een eiwit toetje voor jullie! Qua calorieën valt het reuze mee maar na het eten van dit eiwit toetje zit je zo bomvol zodat snacken geen optie… Recepten Jouw eiwit toetje voor in de avond! European Printen
Porties: 1 toetje
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

Pindakaas 20 gram
1/2 schepje Whey Chocola
1/2 schepje Caseine Chocola

Bereidingswijze

Het Eiwit Toetje is erg makkelijk te maken.
Als eerst moet je de pindakaas even opwarmen in de magnetron voor zo’n 20-25 seconden.
Voeg hier de Whey bij toe en een klein beetje water. Niet te veel water toevoegen want anders wordt het te waterig en je wil juist dat het een dikke textuur krijgt.
Even goed roeren, neem hier even een minuutje de tijd voor zodat het een glad mengsel wordt.
Als laatste voeg je de caseïne eiwitten toe aan het Eiwit Toetje en weer een klein scheutje water. Mengen maar totdat het een glad mengsel is en als het goed is moet het in volume ook toenemen door het water.

Je zou ook eventueel magere melk hiervoor kunnen gebruiken. Maakt het nog iets lekkerder en qua calorieën extra valt het reuze mee.

Enjoy!

Notities

Totaal: 241 calorieën Koolhydraten: 4 gram Vetten: 13 gram Eiwitten: 27 gram

Dit vind je misschien ook leuk