High protein vanille ijskoffie

door Ruggengraat
High protein vanille ijskoffie

Ben jij ook zo’n koffieliefhebber? Wij kunnen niet zonder! Een heerlijk bakje koffie in de ochtend, middag of avond, het kan allemaal! Wil je nou een keer een heerlijke ijskoffie in elkaar knutselen en gelijk een flinke portie eiwitten binnenkrijgen, dan is deze ijskoffie echt iets voor jou! Probeer het eens en laat ons weten hoe die smaakt.

TIP: Wist je dat een bakje koffie een super goede pre workout is? Met deze koffie denk je ook gelijk aan je herstel door het hoge eiwitgehalte.

High protein vanille ijskoffie

High protein vanille ijskoffie

Ben jij ook zo’n koffieliefhebber? Wij kunnen niet zonder! Een heerlijk bakje koffie in de ochtend, middag of avond, het kan allemaal! Wil je nou een keer een heerlijke ijskoffie… Recepten High protein vanille ijskoffie European Printen
Voedingswaarden 74 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

200 milliliter vers gezette koffie
100 ml ongezoete amandelmelk
Snufje kaneel
Snufje tijm
Halve scoop whey protein (15 gram)
Stevia of zoetstof (vloeibare)

Bereidingswijze

Zet wat verse koffie met gemalen koffiebonen of als je echt een luie donder bent kan je ook oploskoffie gebruiken 😉 Voeg wat blokjes ijs in een blender en voeg hier 100 milliliter amandelmelk of halfvolle melk aan toe. Voeg daar een beetje kaneel en tijm aan toe met wat zoetstof naar smaak. Giet hier vervolgens koffie naar sterkte aan toe. Voeg als laatste een half schepje vanille proteïne(eiwit)poeder toe en blenden maar.

Daar is je ijskoffie! Makkelijk, snel en super lekker!

Voedingswaarde voor recept:
Calorieën: 74
Koolhydraten: 1 gram
Eiwitten: 13 gram
Vetten: 2 gram


Dit vind je misschien ook leuk