Frisse groene power smoothie

door Ruggengraat
Frisse groene power smoothie

Niet iedereen is een ochtendmens. Wij begrijpen het ook wel dat je geen zin of tijd hebt om heel uitgebreid te ontbijten. In dat geval is de frisse groene power smoothie de ideale oplossing voor jou! Dankzij deze smoothie krijg je op een hele makkelijke en vooral snelle manier alle voedingsstoffen binnen die jij nodig hebt!

De frisse groene power smoothie bestaat uit amandelmelk, banaan, spinazie (dit proef je niet), dadels en avocado. Een betere start van de dag kun je bijna niet wensen!

Het is qua ingrediënten handiger om gelijk twee smoothies te maken, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de ingrediënten te halveren en één smoothie te maken. De smoothie wordt namelijk niet lekkerder als je hem bewaart. 

Probeer de frisse groene power smoothie eens!

Tip: Dit is de ideale smoothie om 30-40 minuutjes voor je training te nemen!

Frisse groene power smoothie
Niet iedereen is een ochtendmens. Wij begrijpen het ook wel dat je geen zin of tijd hebt om heel uitgebreid te ontbijten. In dat geval is de frisse groene power… Recepten Frisse groene power smoothie European Printen
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

Wat heb je nodig voor twee frisse groene power smoothie. 

  • 600 milliliter ongezoete amandelmelk
  • 80 gram rijpe avocado
  • 1 bevroren banaan a 140 gram
  • 3 ontpitte Medjool dadels 
  • 5 blaadjes verse munt
  • 100 gram baby spinazie
  • 20 gram honing (ongeveer 2 theelepels)

Note* Wil je liever maar 1 smoothie maken? Halveer dag gewoon alle ingrediënten!

 

Bereidingswijze

Hoe maak je het?
Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een gladde massa. Zorg ervoor dat er geen klonten in het mengsel zit. Giet het mengsel in de glazen en geniet van jouw frisse groene power smoothie!

Enjoy it!

 

Notities

Uit dit recept kun je twee frisse groene power smoothie halen: De voedingswaarde voor dit recept: Totale calorieën: 633,8 kcal Koolhydraten: 107 gram Eiwitten: 7,2 gram Vetten: 19,4 gram Voedingswaarde voor één frisse groene power smoothie Calorieën: 316 kcal Koolhydraten: 53,5 gram Eiwitten: 3,6 gram Vetten: 9,7 gram

 

Dit vind je misschien ook leuk