Brownie Biscuits

door Ruggengraat
Brownie Biscuits

Wij hebben onwijs veel reacties gekregen op de post waarin jullie mochten kiezen welk recept er online komt. Het was heel leuk om te zien dat er veel mensen waren die alle recepten willen zien en het liefst zo snel mogelijk. Wij begrijpen heel goed dat je geen zin hebt om een week te wachten op deze heerlijke brownie biscuits.

Wij hebben alle reacties geteld en de brownie biscuits hebben overduidelijk gewonnen!

De brownie biscuits bevatten slechts 160 kcal per stuk. Dit is inclusief de vulling dus dat valt reuze mee. De brownie biscuits zijn ideaal om te serveren bij de koffie of thee. 

Brownie Biscuits
Wij hebben onwijs veel reacties gekregen op de post waarin jullie mochten kiezen welk recept er online komt. Het was heel leuk om te zien dat er veel mensen waren… Recepten Brownie Biscuits European Printen
Voedingswaarden 200 calorieën 20 grams vetten

INGREDIËNTEN

Ingrediënten
40 gram gesmolten kokosolie
350 gram pure chocola
35 gram tarwe bloem
bakpoeder
2 grote eieren
1 theelepel vanille extract

Vulling
100 gram witte chocola
35 gram suiker
125 gram creme fraiche light

 

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. 
  2. Verwarm de kokosolie en 200 gram pure chocola in aparte bakjes en roer totdat het goed gesmolten is.
  3. Meng in een andere kom de tarwebloem, de bakpoeder en theelepel zout.
  4. Doe de eieren in een schaaltje en voeg hierbij de vanille extract toe. Mix dit geheel met een staafmixer totdat het mengsel dik is.
  5. Voeg aan het eimengsel de gesmolten kokosolie, gesmolten chocola, de 100 gram niet gesmolten chocola en de tarwebloem mengsel. Meng het tot één geheel en leg het zo’n 10 minuten opzij om het beslag te laten stellen.
  6. Pak een bakpapier beklede bakplaat. Laat 1 grote eetlepel met het beslag vallen op de bakplaat zodat je het in een rondje kan uitspreiden. Bak gedurende 8 a 10 minuten de Brownie Biscuits totdat ze glanzend en krokant zijn maar de Brownie biscuits moeten wel zacht in het midden zijn.
  7. Om de vulling te maken moet je alle ingrediënten in een pannetje gooien en deze verwarm je op een licht vuurtje. Roer alle ingrediënten totdat alles goed gesmolten is en totdat het één mengsel is. Schep het over op een andere kom en zet het in de koelkast totdat het afgekoeld is. Meng het nog 2-4 minuten met een staafmixer tot het licht en luchtig is. 
  8. 8. Als laatste pak je een brownie biscuits en smeer je de vulling op de platte kant en maak je het compleet met de andere kant van de brownie biscuits.

Eet smakelijk.

 

Notities

Voedingswaarde Totaal aantal kcal per brownie biscuits: 160 kcal. Koolhydraten: 11 gram Vetten: 12 gram Eiwitten: 2,2 gram

Dit vind je misschien ook leuk