Wat kun jij verwachten van jouw coach

door Ruggengraat
Wat kun jij verwachten van jouw coach

Wij krijgen ontzettend vaak de vraag: ‘Maar wat kan ik nou verwachten van een Ruggengraat Coach?’ Dat is een hele goede vraag. Je leest waarschijnlijk constant op onze Facebookpagina en website dat wij het meest persoonlijke programma zijn en in de resultaat verhalen is dit ook goed terug te vinden. Maar wat houdt dit nou in en hoe uit zich dit tijdens de 3 maanden?

Wij leggen het je graag uit.

Ruggengraat = Persoonlijk!
Heel veel leden ervaren Ruggengraat als heel erg persoonlijk en dit komt doordat wij het programma volledig afstemmen op jou en jouw unieke situatie. Neem bijvoorbeeld het voedingsschema, jouw coach zorgt ervoor dat jij een voedingsschema voorgeschoteld krijgt met producten die jij ook echt lekker vindt. Ruggengraat is geen dieet, maar een verandering van jouw lifestyle! Gelukkig ervaren de leden van Ruggengraat dit zelf ook en dat zorgt ervoor dat zij het makkelijker vol kunnen houden. 

Hetzelfde geldt ook voor het trainingsschema. Wij kopiëren de schema’s niet, maar zorgen ervoor dat jij een trainingsschema krijgt dat perfect aansluit op jouw doel, dag/weekritme en intensiteit. Wil jij graag in de sportschool trainen of toch liever thuis? Of toch liever een combinatie van beiden? Het is allemaal mogelijk! Met zowel de sportschool workouts als de home workouts garanderen wij dat je tot het uiterste gaat. Daarnaast hebben wij voor ieder specifiek doel een eigen aanpak. Hou jij onwijs veel van hardlopen en ben jij van plan om binnenkort een marathon te lopen? Schakel dan nu de hulp van Ruggengraat in en wij maken een hardloopschema op maat! Maatwerk is één van de succesfactoren van Ruggengraat!

Je bouwt een band op!
In drie maanden tijd bouw jij echt een band op met jouw coach! Wij snappen heel erg goed dat er constant verschillende factoren spelen, denk hierbij aan verleidingen etc, die het jou moeilijk maken om je vast te houden aan het plan. Juist in de situaties dat het even tegenzit en niet gaat zoals jij dat wil, is het lekker om een coach te hebben die jou er doorheen sleept! De coaches van Ruggengraat weten als geen ander hoe zij jou door moeilijke situaties kunnen leiden zodat jij de meest voorkomende valkuilen kan omzeilen. 

Daarnaast kun jij dagelijks, (ja echt waar! Iedere dag weer), je ei kwijt bij je coach. Heb je even een k*t dag en heb je écht geen zin om te trainen, geef dit dan even aan bij jouw coach. Jouw coach zal het plan dan zo optimaliseren dat er niks aan de hand is. Daarnaast kun je uiteraard altijd je verhaal kwijt als je hier behoefte aan hebt! Heb je het even zwaar en wil jij jouw ei kwijt aan iemand die niks met de situatie te maken heeft, stuur jouw coach een appje;) De coaching gaat verder dan alleen het Ruggengraat programma!

Wat zijn jouw opties?
Misschien ben je op zoek naar iets wat jou gaat helpen naar jouw persoonlijke doel en daarom willen wij even jouw opties bespreken.

Optie 1) Je doet niks. 
Je hebt er gewoon geen vertrouwen meer in en je gaat gewoon door met hoe je nu bezig bent. Op die manier zal je nooit het resultaat behalen dat jij voor ogen hebt! 

Optie 2) Je gaat op zoek naar een Personal Trainer of diëtiste die jou gaat helpen.
De personal trainer gaat samen met jou trainen, maar geeft geen voedingsadvies. Je wordt iets fitter maar niet strakker en je ziet dus weinig resultaat. 

De meeste diëtisten geven jou een voorgeschreven dieet waar je uiteraard van afvalt omdat je veel minder gaat eten dan voorheen. Meestal wordt al het lekkere eten geschrapt uit jouw voedingsschema en ga je een x aantal weken diëten. Je valt 6 kilo af en zodra je jouw mijlpaal hebt bereikt stop je met diëten. Je hebt een aantal weken heel strikt gegeten wat er op jouw schema stond, dus het is niet gek dat je weer zin hebt in iets lekkers. Je besluit jezelf te belonen en gaat weer eens heerlijk uiteten. Het dieet laat je helemaal los en je hebt geen idee hoe je alle lekkere dingen weer in jouw leven moet integreren. Nog geen 3 weken later ben je alweer 4 kilo zwaarder en zit je weer met de handen in het haar. Wederom dus weer geen blijvend resultaat en jij bent zo’n €500,- lichter.  

Optie 3) Je gaat het zelf uitvogelen.
Dit kan ook en het zou knap zijn als het lukt! Wij raden dit ook zeker niet af, maar het is super moeilijk om zonder de juiste kennis alle fabels van feiten te onderscheiden. Daarnaast ga je een enorme berg tijd verliezen en is de kans groot dat je eerst alle fouten gaat maken die 95% van de mensen maakt voordat je resultaat behaald!

Optie 4) Of je kunt ervoor kiezen om je te laten begeleiden door Ruggengraat, waarbij jij in 3 maanden tijd alle kennis, informatie, tools en persoonlijke aandacht krijgt voor jouw specifieke doel.

Vergis je niet….. de coaches hebben meer dan 5 jaar praktijkervaring en dit staat gelijk aan 438.000 uur aan ervaring. Wij hebben zoveel leden de afgelopen jaren geholpen dat wij alle fouten, valkuilen en gewoontes voorbij hebben zien komen. 

Maar Ruggengraat waar doen jullie het voor?Ruggengraat is de persoonlijke frisse wind die jij nodig hebt om jouw doelen te behalen! Wij zijn net zoals jij gefrustreerd over het feit dat er zoveel programma’s, trainers, diëtisten en fitnessgoeroes zijn die jou NIET de juiste informatie of net niet de persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt om jouw doelen WEL te behalen.

Er is zoveel onzin en onkunde op het internet te vinden dat wij er ook lichtelijk gek van worden. Maar de reden dat wij er gek van worden is omdat jij de dupe ervan bent! Jij hebt straks weer een terugval, nog steeds geen balans én je bent weeeeer een paar 100 euro lichter. Dit is niet eerlijk! 

Daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te helpen en te laten zien dat Ruggengraat JOUW eindstation is! Wij streven ernaar om ieder lid aan een goede balans te helpen zodat zij een gezonde relatie met voeding hebben. Op die manier weet jij jouw resultaat ook te behouden en dat is precies wat wij willen! Het allerbelangrijkste is namelijk dat jij gelukkig bent in jouw eigen lichaam en daar willen wij jou heel graag bij helpen.

Ruggengraat is jouw eindstation, dat beloven wij! Wij nemen de tijd voor je en geven je de aandacht die jij nodig hebt. Na drie maanden Ruggengraat heb jij ein-de-lijk de manier gevonden die werkt voor jou!

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk