Hoe is het met jouw summer body?

door Ruggengraat
summer body

Het is inmiddels alweer mei en het mooie weer komt er langzaam aan. Voor je het weet is het alweer zomer. Voor sommige mensen is dit een pijnlijke conclusie, terwijl andere mensen juist niet kunnen wachten op de zomer. Misschien heb je al plannen gemaakt voor aankomende zomer en wellicht is je vakantie al geboekt. Het enige wat je nog mist is een summer body.

Jouw summerbody
In de winter kies je natuurlijk voor een lekkere dikke trui en maakt het je minder uit als je een wintervachtje hebt. Toch is het altijd weer erg confronterend wanneer je voor het eerst je bikini of zwembroek aantrekt en tot de conclusie komt dat je nog niet helemaal klaar bent voor de zomer. Toch is het zeker niet te laat om aan jouw summer body te werken!

Wat kun je nou het beste doen om een strak lichaam te krijgen?
Dat is een hele goede vraag die wij dagelijks voorbij zien komen. Waar beginnen we?

Als je een beetje op Google of social media aan het kijken bent, vind je honderd verschillende opties die je toe kunt passen. Denk hierbij aan:

De 30 dagen challenge
Detox kuur
En ga zo maar door.

Wat heel veel mensen niet weten is dat dit bijna altijd korte termijn oplossingen zijn, want met zo’n aanpak ben je er nog langgggggg niet. Vaak richten deze ‘oplossingen’ zich alleen op jouw bewegingspatroon en niet op jouw voedingspatroon. Het stukje voeding is zoveel belangrijker wanneer je echt wil shinen in jouw bikini of zwembroek!

We willen jou helpen!
Ruggengraat staat bekend om de persoonlijke aanpak die we garanderen. Dit begint al bij het intakegesprek met jouw coach. Tijdens dit gesprek bespreken jullie alles omtrent jouw situatie, doelen en leefpatroon. Daarna wordt er een plan op maat gemaakt, je kunt dus een voedingsschema verwachten met producten die je lekker vindt. Hetzelfde geldt voor het trainingsschema, dit is een uitdagend schema met oefeningen die je leuk vindt om te doen. Dit kunnen oefeningen voor in de sportschool zijn, thuis of zelfs buiten.

Alleen op die manier weet je het vol te houden en kun je werken aan een mooie balans.

Het is ALTIJD mogelijk om het plan te optimaliseren, hiervoor hoef je alleen jouw coach een berichtje te sturen.

Bewegen, bewegen, bewegen!
Tijdens het programma willen we jou natuurlijk ook motiveren om te bewegen, maar we kijken wel altijd naar wat realistisch is. Je hoeft dus echt niet 5x per week te trainen als je maar 2x kan.

We kijken dus liever eerst naar wat je op dit moment aankunt en vervolgens bouwen we de intensiteit per week op. Vervolgens gaan we kijken naar waar je graag wil trainen. Is dit in de sportschool, thuis of misschien wel buiten? De trainingen zijn erg uitdagend en lekker pittig!

Jouw coach staat voor je klaar!
We zijn als team vastberaden om het beste uit jou naar boven te halen! Jouw coach is super gemotiveerd om je te helpen en hoe beter jij het doet, hoe beter jouw coach zich gaat voelen. Iedere dag weer heb je jouw coach achter je staan en kun je vragen wat je maar wil. Of het nou in het weekend of in de avond is, het maakt echt niet uit. Op die manier weet je dat je altijd goed bezig bent!

Maaaaaarrrrr, wees ook voorbereid, want jouw coach zal je ook een flinke schop onder je kont geven als dit nodig is. Op die manier weet je de motivatie weer terug te vinden en weet je weer waarom je begonnen bent. Na drie maanden behaal je een super mooi resultaat én weet je hoe je dit kunt behouden! Dat is namelijk het belangrijkste van alles.

Let’s do this! Gaan we samen met jou aan de slag?

Dit vind je misschien ook leuk