Flexibel zijn binnen jouw voedingsschema

door Ruggengraat
Flexibel zijn binnen jouw voedingsschema

We hameren zo vaak op balans dat jullie er inmiddels wel gek van worden. Onze excuses hiervoor, maar we vinden het wel onwijs belangrijk! Er zijn zoveel valkuilen waar je tegenaan loopt als je jouw doelen wilt behalen! 

Op dit moment is er zoveel informatie te vinden op het internet dat we wel begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er is zelfs zoveel fake-nieuws waardoor je sneller op het verkeerde pad terecht komt en dat willen we voorkomen!

Balans is de sleutel voor een blijvend resultaat!

Zodra je begint aan jouw plan dan wil je zoveel mogelijk gezond eten omdat je denkt dat dit het beste is voor jouw resultaat. Nou, in principe is dat ook zo, maar hoelang houd je het vol op crackers met komkommer en kipfilet? Hooguit 2 weken, tenzij je een ijzersterke discipline hebt, dan houd je het 4 weken vol. En dan?

Streng zijn voor jezelf werkt niet altijd! Je moet een manier zien te vinden die voor de rest van je leven werkt. Ga voor een duurzaam resultaat en leer jezelf hoe je bijvoorbeeld sociale gelegenheden verwerkt binnen jouw voedingspatroon! Wanneer je die balans voor jezelf hebt gevonden, weet je wat ervoor nodig is om een duurzaam resultaat te behalen. Wij hebben al meer dan 6500 leden geholpen met het vinden van de juiste balans. 

De Ruggengraat methode werkt echt! Wees flexibel en ga voor een blijvend resultaat!

Wat houdt flexibiliteit in?
Flexibel zijn binnen jouw voedingsschema betekent dat je jezelf kunt aanpassen aan de situatie. 

Stel dat een collega jarig is dan moet je gewoon een stukje taart mee kunnen eten zonder dat dit ten koste gaat van jouw resultaat. Zodra je weet hoe je flexibel moet zijn, dan weet je ook hoe je rekening kunt houden met dat stukje taart. Op die manier kun je jezelf aanpassen aan iedere situatie. Hetzelfde geldt voor etentjes buiten de deur of feestjes. Hier kun je van tevoren of achteraf heel goed rekening mee houden! 

Oeps, ik heb teveel gegeten!
Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je teveel eet en stiekem baal je hier een beetje van. Vergeet niet dat één slechte dag jouw hele resultaat verpest! Wanneer je daarna direct de draad weer oppakt, is er niks aan de hand! De ‘ik heb het al verpest’ gedachte gaat er uiteindelijk voor zorgen dat het fout gaat. Hoe je dit tegen kan gaan, lees je hier! 

Blijf volhouden!
Als je resultaat wilt behalen en je haakt binnen binnen 4 weken af, dan heb je er niets aan. 4 weken is veel te kort om een significant verschil op te merken. Zorg er dus voor dat je vanaf het begin realistisch in kaart brengt of je het ook gaat volhouden! 

Bij Ruggengraat draait het juist om jou en dat jij het volhoudt! Wij doen er echt alles aan en passen het schema waar nodig aan zodat je het volhoudt!

Dat is de Ruggengraat methode!

Meer dan 5000 leden gingen jou al voor!

Dit vind je misschien ook leuk