Een aantal tips voor jouw summer body!

door Ruggengraat
Een aantal tips voor jouw summer body!

Het zonnetje is al een aantal keer lekker tevoorschijn gekomen en we krijgen alweer helemaal zin in de zomer. Ben jij er al klaar voor of moet je nog wat stappen maken richting jouw summer body? De coaches zijn zelf ook strikt bezig met hun voeding- en trainingsplan om er deze zomer weer tip top bij te lopen. Daarom zijn wij er om jullie een aantal tips mee te geven om zo snel mogelijk te shinen in zwemkleding.

Tip nummer 99: Stop met excuses verzinnen!
Ha, jij dacht Ruggengraat komt weer met een voedingstip, maar nee hoor. Dit keer niet! Het is heel simpel, stop eens met excuses voor jezelf te verzinnen. We staan soms versteld van hoe creatief mensen kunnen zijn met het bedenken van excuses. Het is nu echt tijd om aan de bak te gaan!

‘Het weer is vandaag zo lekker, ik ga even naar het terras’
‘Ik voel mij nu niet helemaal goed, volgende week begin ik echt’
‘Morgen begin ik met sporten!’

Be stronger than your excuse!!

Tip nummer 100: Hou het vol!
Je bent nu eerlijk tegen jezelf en je gaat stoppen met excuses verzinnen. Nu is het super belangrijk om het plan wat je voor jezelf hebt opgesteld of beter nog, wat Ruggengraat voor jou heeft opgesteld, langer vol te houden dan twee weken! Ga nou niet verwachten dat je in één week 8 kilo kwijt raakt, want dat is onmenselijk. Vind een plan dat werkt voor jouw situatie, want dat werkt zoveel beter.

Te hoge verwachtingen leiden tot teleurstellingen!

Tip nummer 101: Vertel iedereen wat je gaat doen!
Vertel het aan iedereen! Jouw ouders, broertjes, zusjes, vrienden, buren, gewoon aan iedereen! Vertel ze wat je van plan bent en dat je gaat werken aan jouw doelen! Zo heb je niet alleen een stok achter de deur, maar weet iedereen in jouw omgeving ook waar je mee bezig bent. Zij kunnen jou extra motiveren en ondersteunen als je dat nodig hebt.

Tip nummer 102: Pak de weekenden aan!
Doordeweeks is het vaak makkelijker om het plan te volgen doordat je dan weinig tot geen obstakels tegenkomt. In het weekend zullen de sociale gelegenheden aan de deur kloppen en heb je minder structuur. Zorg dat je hier een plan voor hebt zodat je kunt genieten EN bij het plan blijft!

Tip nummer 103: Gewoon doen!
Wat zijn 3 maanden nou vergeleken met de rest van je leven? Helemaal niks! Het is een kleine investering die ertoe gaat leiden dat je gelukkiger en fitter bent. Dat is het toch wel waard? 12 weken en je bent een nieuwe (fittere) versie van jezelf.

Je bent nog op tijd, dus let’s do this! Laten we samen aan jouw summer body werken.

Dit vind je misschien ook leuk